TYÖKONEIDEN JA RASKASKALUSTON HUOLTO

Koskihuolto Oy korjaa ja huoltaa työkoneita ja raskaskalustoa - kuten pyöräkuormaajia, tiehöyliä, ja monia muita työkoneita kuten traktoreita, kaivinkoneita, tiejyriä ja traktorikaivureita. Oli sitten kyseessä ennakoiva huolto tai yllättävä vian korjaaminen - me voimme olla avuksi!

Työkoneiden määräaikaishuollot

Teemme työkoneiden ja raskaskalustoautojen huollot vuosien kokemuksella. Huolehdithan työkoneidesi säännöllisestä huoltamisesta? Määräajoin huollettu työkone tai raskaskalusto on sekä toimintavarma että turvallinen käyttäjälleen.

Huollettu kone takaa yrityksellesi keskeyttämättömän tuottavuuden. Kun huolehdit kausihuollosta ennen vikojen ilmenemistä, säästyt kalliilta ennakoimattomilta korjaustöiltä ja pidennät koneesi käyttöikää.

Työkoneet ovat kovan, jatkuvan rasituksen alla, ja siksi niitä kannattaa huoltaa säännöllisesti. Laadukkaiden koneiden huolto kannattaa nähdä sijoituksena - koneen elinkaari pitenee ja saat siitä kaiken hyödyn irti. Teemme sekä pienet että isot työkoneiden huolto- ja korjaustyöt öljynvaihdosta moottoriremonttiin.

Mitä kun työkone hajoaa kesken hommien?

Suoritamme koneiden huolto- ja korjaustyöt siellä missä koneesi on! Soita tilaa korjauspalvelumme, niin hommasi jatkuvat ennen kuin huomaatkaan!

Palvelemme asiakkaitamme nopeasti, luotettavasti ja joustavalla aikataululla ympäri Suomen. Meillä on kaiken kattava huoltoauto, jolla pääsemme helposti haastavaankin kohteeseen / maastoon huoltamaan työkoneesi.

Soita ja tilaa huolto työkoneellesi tai raskaalle kalustolle!

Soita palvelunumeroomme, joka päivystää 24/7 ja varaa huolto työkoneellesi tai ajoneuvollesi!

Soita ja tilaa huolto!